• Sophie

Maple-Roasted Carrots

INGREDIENTS

  • 1 kg of carrots, cuz into slides

  • 6 tbs butter or neutral oil

  • 2/3 cups happy maple syrup goût riche

  • 3/4 tsp chili flakes

  • sea salt


RECIPE PREPARATION

  • Preheat oven to 200°C. Line a rimmed baking sheet with 3 sheets of foil. Cut carrots on a diagonal into pieces (halved or quartered lengthwise if large)

  • Spread out carrots on foil. Evenly top with butter, maple syrup, and chili flakes. Season with sea salt and toss to combine.

  • Bake carrots, tossing every 20 minutes, until tender and browned around the edges, about 50 minutes. Transfer to a platter (with syrup, if desired). Sprinkle with sea salt (if using).


6 views

Recent Posts

See All

Marinade au sirop d'érable

- 3 cas de sirop d'érable - 1 cas de sauce soja - 1cas de moutarde à l'ancienne - zeste d'orange Mélanger tous les ingrédients et mettre les légumes, viandes ou poisson à mariner pendant une nuit.

Saumon à l’érable et moutarde

Ingrédients : 4 filets de saumon avec peau 3 cas de happy maple goût riche 2 cas de moutarde de Dijon 1/2 cac de poudre de chili 1/2 cac de poudre d’oignon 1/2 cac de poudre d’ail Préparation : Précha

  • Instagram
  • Facebook

© 2020 happy maple | Pully (VD), Suisse

Une marque protégée par la loi suisse